• Reklam
  • Reklam
Reklam

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL'DEN, MANİSAYA ZİYARET

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL'DEN, MANİSAYA ZİYARET

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL'DEN, MANİSAYA ZİYARET
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ekim 2019 - 18:54 - Güncelleme: 19 Ekim 2019 - 14:55

Dün bir dizi ziyarette bulunmak üzere Manisa’ya gelen Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül, Bakan Yardımcısı Cengiz Öner ve Bakanlık yetkilileri ile birlikte Manisa Valiliğini' de ziyaret etti.
Manisa Valiliği önünde Vali Ahmet Deniz, Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Semra Kaplan Kıvırcık ile protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Abdulhamit Gül, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçti.
Vali Ahmet Deniz, Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül’ü Manisa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “ Sanayisi ve tarımıyla Manisa bir üretim merkezi. Gelişmiş bir sanayisi olan Manisa, tarım alanında önemli bir üretim şehri. İlimiz, zeytin ve üzüm üretiminde 1 inci sırada yer alırken birçok farklı tarımsal ürünün üretiminde de ilk üç sırada yer almaktadır. Manisa aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleyman’ı yetiştiren bir şehzadeler şehri. Sizi Manisa’da ağırlamaktan son derece mutluyuz” dedi.
Bakan Abdulhamit Gül’de Manisa’da bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek “Burası bir şehzadeler şehri. Şehzadeler, Manisa’nın havası ve burada yetiştikleri ruhla bütün dünyaya adaleti dağıtmışlar. Burada bulunmak bizim için büyük bir şeref. Manisa, ülkemizin değerine hem tarımda hem sanayide katma değer katan bir şehir. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hükümet olarak her zaman Manisa’ya yatırımlarımız artarak sürmüş. Elbette bu dönemde yine Manisa’ya her türlü hizmeti milletvekillerimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Gerek Adliye gerek diğer birimlerin çalışmalarında Manisalı hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmalar yapacağız. Adalet hizmetleri de vatandaşımızın en başta arzu ettiği hizmetlerden biri. Bizler de Adliyedeki çalışmaları yerinde gördük. Eksiklikleri, telafi edecek şekilde en kısa sürede gidereceğiz. Bakan Yardımcımız da Manisalı. Buraya her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Manisa’ya hizmete devam edeceğiz.”
Valilik ziyaretinin ardından Manisa’nın tarihi kahvehanelerinden biri olan Ayn-i Ali Kıraathanesine giden Bakan Gül, daha sonra Manisa'dan ayrıldı.