• Reklam
  • Reklam
Reklam

Abdullah Jama Turgutluspor’da

Abdullah Jama Turgutluspor’da

Abdullah Jama Turgutluspor’da
Editor: Turgutlu Manşet
03 Ocak 2023 - 10:24

İkinci yarı için transfer çalışmalarına başlayan TFF 3’üncü lig 2’nci grup temsilcisi Turgutluspor, Afyonspor’dan 26 yaşındaki Somali asıllı Türk orta saha oyuncusu Abdullah Jama Telli’yi kadrosuna kattı.
Futbola Hollanda da SV Top altyapısında başlayan ve sırasıyla FC Uden, Berghem Sport, Osmaniyespor FK, Düzcespor, Karaman FK ve Afyonspor formaları giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdullah Jama Telli, bugün Turgutluspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde kırmızı siyahlı formayı giyerek resmi sözleşmeye imza attı.
İmza töreni sonrası konuşan Abdullah Jama Telli, “Turgutluspor gibi büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım ile birlikte Turgutuspor’umuzun başarısı için sahada canla başla çalışacağım. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun.” Dedi.
Tecrübeli oyuncu Abdullah Jama Telli’yi kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Turgutluspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Eğilmez, “Abdullah Jama Telli tecrübeli bir oyuncu. Abdullah’ın gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Abdullah Jama Telli kardeşime hoş geldin diyor kendisine başarılar diliyorum.” dedi.