• Reklam
  • Reklam
Reklam

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ekim 2020 - 14:40

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Koronavirüsü salgını ile mücadelede gerek filyasyon takip ekiplerinde bizzat görev alarak gerekse bu süreçte diğer kamu görevlileriyle koordineli çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarlarına Teşekkür Belgesi takdim ederek, muhtarlar gününü kutladı.
19 Ekim 2015 tarihli Resmi gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile muhtarlar günü olarak ilan edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü koronavirüsü tedbirleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında törenle kutlandı. Koronavirüsü salgını sebebiyle katılımın sınırlı tutulduğu törende katılımcılar, maske ve sosyal mesafe kurallarına uydu.
Törene,  Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Çetin Akın, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Muhtarlarımız adına günün anlam ve önemini belirten konuşma Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel tarafından yapıldı.
Törenin ardından Karpuz Kaldıran Parkı’nda düzenlenen programda Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelinerek muhtarların talep ve önerileri alındı. Kaymakam Ali Yılmaz, tüm Dünyada olduğu gibi Ülkemizde de halen devam eden koronavirüsü salgını ile mücadelede gerek filyasyon takip ekiplerinde bizzat görev alarak gerekse bu süreçte diğer kamu görevlileriyle koordineli çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarlara Teşekkür Belgesi takdim ederek, muhtarlar gününü kutladı.