• Reklam
  • Reklam
Reklam

10 yaşındaki minik şair Zeynep’in şiir kitabı için imza günü düzenlendi

10 yaşındaki minik şair Zeynep’in şiir kitabı için imza günü düzenlendi

10 yaşındaki minik şair Zeynep’in şiir kitabı için imza günü düzenlendi
Editor: Turgutlu Manşet
25 Mart 2023 - 16:45

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Avşar’ın yazdığı şiirler sınıf öğretmeni tarafından kitap haline getirilerek imza günü düzenlendi. Okul öğrencilerinin katıldığı programda minik edebiyatçı 10 yaşındaki Zeynep şiir kitaplarını imzalayarak arkadaşlarına dağıttı.
Turgutlu ilçesine bağlı kırsal Ayvacık Mahallesinde ikamet eden ve Çıkrıkçı Mahallesi Yaşar Kazimet Aybars İlkokulu 4’üncü sınıfta okuyan Zeynep Avşar’ın afetler ve doğa konulu şiirleri, sınıf öğretmeni Behrin Köseli tarafından şiir kitabına dönüştürüldü.
Çıkrıkçı Mahallesi Yaşar Kazimet Aybars İlkokulunda düzenlenen programda ise minik Zeynep şiir kitaplarını imzalayarak arkadaşlarına dağıttı. Program okul öğretmenleri İpek Çağlar, Gökçe Kurşuncu ve Çilem Demir’in MANEP projeleri kapsamında hazırladığı Türkçe Sokağında gerçekleştirildi.
Öğrencisi Zeynep Avşar’ın edebiyatının ve şiir yönünün çok güçlü olduğunu belirten sınıf öğretmeni Behrin Köseli; “Zeynep öncelikle çok çalışkan ve okulda arkadaşlarıyla çok uyumlu bir öğrencimiz, şiir yönü de elbette çok güçlü. Son günlerde meydana gelen deprem, afet ve doğa olaylarıyla ilgili yazdığı şiirler dikkatimizi çekti ve böyle bir çalışma yaparak öğrencimizi teşvik etmeyi düşündük. Tabi ki diğer öğrencilerimizde bu durumdan müspet olarak etkilendi. Güzel bir program oldu, Zeynep’in ve diğer öğrencilerimizin yapacağı çalışmalarda yanlarında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.
Şiir kitabını imzalayarak arkadaşlarına dağıtan minik şair Zeynep Avşar’da şiirler yazmaya devam edeceğini belirterek öğretmen ve arkadaşlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.